• Sik - Mont d.o.o. : Dobro došli na naše internet stranice
  • info@sik-mont.com
Ive Lole Ribara 183

Staro Topolje, 35214 D. Andrijevci

+385 98 267 721

Nazovite nas

O nama

Sik - Mont d.o.o. Sik - Mont d.o.o. Sik - Mont d.o.o. Sik - Mont d.o.o. Sik - Mont d.o.o. Sik - Mont d.o.o.

O nama

Stalnim ulaganjem u edukaciju djelatnika podižemo standarde usluga kako bi svojim kupcima pružili kompetentnu pomoćiz naše vrlo široke ponude. Uložena stručnost i trud naših djelatnika u ispunjenju specifičnih zahtjeva i potreba prepoznata je od naših kupaca i nagrađena njihovom vjernošću.

Ovo je samo mali dio mogućnosti koje „Sik-Mont“ osigurava svojim korisnicima. S ponosom naglašavamo svoj kontinuirani rast broja zadovoljnih korisnika, kao i uporno inzistiranje očuvanja visoke razine standarda poslovanja. Samo neke od aktivnosti koje su doprinijele takvim rezultatima su: pomoć pri izradi projektnih rješenja, brza isporuka, te ispunjavanje svih ostalih preduvjeta koji osiguravaju zadovoljstvo poslovanja.

Glavne usluge

Sve vrste zavarivanja

Zavarivanje je kompleksna tehnološka disciplina koja zahtjeva određena specifična znanja i vještine, a potrebna su odgovarajuća znanja o materijalima koja se zavarivaju.

Energetska postrojenja

Sik - Mont d.o.o. proizvodi i ugrađuje kompaktne toplinske stanice svih veličina i snage koje služe za grijanje i pripremu potrošne tople vode sa primarne ili sekundarne strane.

Protupožarne stanice

Pri pojavi požara i porastom temperature dolazi do aktiviranja sprinkler mlaznica čime je omogućen izlaz vode iz cjevovoda pod tlakom od najviše 10 bara koji je spojen na izvor vode

75

Zaposlenih stručnjaka

700

Završenih projekata

47

Edukacija godišnje

Nagrada za izvrsnot

images

Geberit

images

Plasson

images

Friatec

images

+GF+

images

Pliva d.o.o.

images

Geberit