• Sik - Mont d.o.o. : Dobro došli na naše internet stranice
  • info@sik-mont.com
Ive Lole Ribara 183

Staro Topolje, 35214 D. Andrijevci

+385 98 267 721

Nazovite nas

Zaposlenje

Kontakt telefon
Dodatne informacije o Vama

O nama

SIK MONT d.o.o. je tvrtka koja se kontinuirano razvija, i ima potrebu za kvalificiranim i stručnim radnicima.

Zbog povećanog opsega posla,u Republici Hrvatskoj, Sloveniji i Belgiji , tražimo veći broj radnika za dolje navedena zanimanja. Vaše ćemo podatke svakako zadržati u svojoj evidenciji i u slučaju potrebe za djelatnikom, čije uvjete zadovoljavate, kontaktirat ćemo Vas.
U svakom slučaju nas možete kontaktirati na navedene brojeve za sva pitanja. Zahvaljujemo na Vašem trudu i nadamo se da ćemo Vas vidjeti kao dio naše ekipe!

Ukoliko želite postati dio našeg dinamičnog i perspektivnog tima, pošaljite Vaše podatke, odnosno životopis i radno iskustvo

Glavne usluge

Sve vrste zavarivanja

Zavarivanje je kompleksna tehnološka disciplina koja zahtjeva određena specifična znanja i vještine, a potrebna su odgovarajuća znanja o materijalima koja se zavarivaju.

Energetska postrojenja

Sik - Mont d.o.o. proizvodi i ugrađuje kompaktne toplinske stanice svih veličina i snage koje služe za grijanje i pripremu potrošne tople vode sa primarne ili sekundarne strane.

Protupožarne stanice

Pri pojavi požara i porastom temperature dolazi do aktiviranja sprinkler mlaznica čime je omogućen izlaz vode iz cjevovoda pod tlakom od najviše 10 bara koji je spojen na izvor vode

75

Zaposlenih stručnjaka

700

Završenih projekata

47

Edukacija godišnje

Nagrada za izvrsnot

images

Geberit

images

Plasson

images

Friatec

images

+GF+

images

Pliva d.o.o.

images

Geberit